Despre Eventivity

Eventivity Accessorize este un produs românesc, dedicat principiilor designului durabil și al detaliilor de calitate. Punem un mare accent pe unicitate, din dorința de a crea produse spectaculoase. Ne place foarte tare să creăm lucruri noi care inspiră și dau încredere, suntem mereu în căutare de idei noi și realizăm numai lucruri pe care ne-ar face plăcere să le purtăm. Fiecare produs are propria poveste și este realizat integral de mână, cu atenție, imaginație și multă pasiune, ceea ce ne face sa fim direct implicați în procesul creativ și să considerăm rezultatul un produs de artă aplicată.
Realizăm în atelierul nostru accesorii unicat pentru orice tip de eveniment, fie el nunta, botez, o întâlnire diplomatică sau o ieșire în oraș.

Garanția calității
Știm cât de importantă este pentru tine calitatea și pentru că acordăm a atenție deosebită detaliilor lucrăm cu multă grijă fiecare accesoriu în atelierul nostru și punem un mare preț pe calitate. Nu livrăm niciodată produse cu defecte dar, dacă totuși produsul achiziționat a ajuns la tine și prezintă imperfecțiuni ce nu țin de noi sau de natura unui produs realizat manual, te rugăm să ne anunți și vom face tot posibilul să reparăm sau să înlocuim complet produsul cu condiția ca accesoriul să se prezinte în aceeași stare în care l-ai primit, cu toate etichetele, în același ambalaj și fără să prezinte urme de uzură.
Ne dorim să ai parte numai de experiențe plăcute la noi de aceea te rugăm să ne sesizezi orice problemă apărută în termen de maxim 10 zile de la achiziționare, la accessorize@eventivity.ro.
Garanția se aplică numai accesoriilor din stoc, nu și celor realizate la comandă.

Garanția unicității
Realizăm numai produse unicat. Dar dacă îți dorești un accesoriu unic, creat special pentru tine, atunci noi îl vom realiza cu mare bucurie pentru tine și garantăm că nu vom mai realiza același model. Scrie-ne la accessorize@eventivity.ro cum ți-ai dori să arate accesoriul tău, dă-ne cât mai multe detalii despre el iar noi îl vom realiza special pentru tine exact așa cum ai visat.

Comenzi urgente
Se întâmplă deseori să ai un eveniment special și sa cauți până în ultimul moment acel accesoriu unic de care ai nevoie. Daca ești în această situație noi te putem ajuta! Vom realiza produsul exact așa cum îți dorești în schimbul unei taxe de urgență. Pentru detalii te rugăm să ne contactezi la accessorize@eventivity.ro.

Vouchere
Dacă vrei să faci un cadou special unei persoane dragi, îi poți oferi un voucher Eventivity Accessorize sau o poți surprinde cu un cadou realizat special pentru ea urmând indicațiile tale. Asteptăm detalii despre persoana dragă la accessorize@eventivity.ro.